F i F e - R e g i st e r e d B r e e d e r S i n c e 2 0 1 0

Oloneuvokset

Hämynhäivän Kirki, BAK n21 s, 23.1.2011

Hämynhäivän Kirki, BAL n 21 s,23.1.2011

Kuvia rakkaasta Mymmelistä


Hämynhäivän Kirki, BAL n21, s.23.01,2011

Mymmeli Omakissassa

Mymmeli, siinäpä vasta kissojen kissa. Mymmelistä voisin kirjoittaa vaikka romaanin yhteisestä taipaleestamme. Mymmeli tuli minulle pitkäkarvakasvatukseen Hämynhäivän Kissalasta.

Yhteiset ensihetkemme olivat myrskyiset; Mymmeli raivosi, sähisi, sylki, teki whatever, mitä tulisieluinen kissa voi tehdä. Olin jo kahdenpäivän jälkeen soittamassa, että eipä tämä Pyörremyrsky tänne asetu ja rauhoitu, mutta niinkuin myrskyn jälkeen aina koittaa poutasää, Mymmeli loisti kolmantena päivänä kuin Naantalin aurinko, ja jäi minulle.

Minä kun olin ajatellut Mymmelin nimeksi Huanitaa niin Pikku-Myy hän aluksi oli tempermenttinsa ja päättäväisyytensä vuoksi kunnes vuodet ovat rouhineet Kissarouvasta suloisen Mymmelin.

Perusjuttuihin. Mymmelillä on ollut yksi pentue italiantuonti "Pomon" Spartaco Felis Cou-Cou, BAL n kanssa. Mietiskelin jo tiineysaikana mitähän nuo kaksi niin erilaista kissaa saavat aikaiseksi: Mymmeli kuin tuli ja leimaus, Pomo taas itse rauhallisuus...Hienot pennut heistä tuli. Kolme upeata pitkäkarva balineesia, kaksi tyttöä ja poika, joista Cinderella jatkoi kasvatusta.

Ihastuin Mymmelin sukutauluun, jossa paljon rakastamiani Tistan. ja Mummeli Kissaloiden kissoja ja tietenki "Twixi" S* Nova Star Twix, SIAn var, maailmanvoittaja. Mymmelin kasvatusura päättyi tähän yhteen pentueeseen synnytyksen jälkeisen pahan kohtutulehduksen seurauksena. 

Mymmeli on myös fyysisesti vahva kissa, sairastetun kohtutulehduksen jälkeen Mymmeli ei juuri sairaspäivää ole nähnyt. 

Kuten tuossa alussa kerroin, Mymmelistä löytyy luonnetta mutta nykyään vain positiivisessa mielessä. Kun palaan uupuneena töistä, kuka onkaan ensimmäisenä ovella vastaanottamassa uupuneen kulkijan: Mymmeli. Mymmeli on aina kiinnostanut kaikki yhdessä tekeminen ja myös tekemättä jättäminen, Mymmeli on aina ennen minua loikoisessa lepoasennossa pedissä odottamassa rapsutuksia.

Voi kun saisin pitää tämän tulisieluisen rakastavan Mymmelini mahdollisemman pitkään...Mymmelin kanssa olen oppinut, mitä ystävyys kissan kanssa voi parhaimmillaan olla.  

Yokozuna di Gattinata,PL, OLH n s. 6.10.2011

Yokozuna di Gattinata OLH n s.6.10.2012

Kuvia rakkaasta Yokosta


Yokozuna di Gattinata OLH n s. 6.10.2012

Yokozuna Omakissassa 

Yokozuna on tuontini Puolasta di Gattinata-kissalasta pitkäkarvakasvatukseen. Yoko on komea, näyttävä uros ja erittäin miellyttävä luonteinen. Ainoa ongelma nuorena oli Yokon silmien väri. Nyt veteraani-iässä Yoko on saavuttanut kaunit smaragdin vihreät silmät.

Yokolla on hieno sukutaulu, sisältäen useita maailmanvoittaja kissoja. Yokolla on kolme pentuetta, neljätoista pentua. Luonteeltaan Yoko on ihastuttava. Yoko on aina pitänyt pikkupennuista ja niiden hoitamisesta. Yoko omaa tasapainoisen luonteen, eikä hätkähdä pienestä.

Pikkupentuna Yoko söi vahingossa pätkän lankaa, josta seurasi iso suolisto-operaatio, jossa jouduttiin poistamaan palanen suolta, joka oli joutunut kuolioon. Aluksi Yokolla oli suolistohäiriöitä mutta oikealla ravinnolla ja maitohappotableteilla suolisto on saatu tasapainoon.

Yokon ja minun suhteesta voisin myös kirjoittaa romaanin. Kun Mymmelin kanssa elo on ollut joskus kuin  myrskyä vesilasissa Yokon kanssa olemme aina olleet rauhan ja rakkauden satamassa. Ymmärrämme toistemme kehon viestejä ja tunnetiloja täydellisesti. 

Yoko puhelee paljon. Rakastan kuunnella Yokon viestejä, se tekee minut hyvälle tuulelle. Yoko myös osallistuu moniin kodin toimiin kuten myös Mymmeli. 

Yoko on yksi suurista rakkauksistani, nyt ja aina....