FI*Hämynhäivän Aisah Amirah
SIA w 67
Aisukka
s.30.6. 2017

Aisukka, virallisemmin Hämynhäivän Aisah Amirah, on valkoinen siamilaiskaunottareni. Aisukka on omapäinen siro siamilaiskaunotar, joka tietää mitä tahtoo. Kun Aisukka luo katseen upeilla syvän sinisillä silmillään, koko maailma on auki tälle kaunottarelle.

Aisukalla on sukutaulu, josta pidän kovasti. Monia ihailemiani kauniita itämaisia kissoja. Sukutaulusta löytyy niin paljon arvostamiani Tistan-, Mummeli ja Skazki kissaloiden upeita kasvatteja.

Jälkeläisiä Aisukalla on kaksi pentuetta: ensimmäinen komean raamikkaan Tenhon (FI*Vintterin Tenho Sulonpojan (OSH b 24) kanssa, josta pääkuvassa lepäilevät viisi suloista pentua. Toinen pentue oman rakkaan Cissuksen (FI*Hämynhäivän Cissus BAL d 03) josta siunaantui maailman suloisin Ainoa (BAL w 67).


Kahta asiaa Aisukka rakastaa yli kaiken: Yokoa ja jäätelöä. Nämä kaksi ovat eroittamattomat, siellä missä on Aisukka, siellä on myös yleensä Yoko.

Yksin ei tarvitse kuvitella jäätelöä nauttivansa, tämä valkea Kaunotar haluaa lipoa osansa! Parasta Aisukan mielestä on ihan laktoositon vanilja jäätelö.

Aisukka, viileä, valkoinen Kuningattareni!


Perhepotretti. Aisukka ja hänen valkoiset jälkeläiset, Dumbo ja Ainoa.

Aisukka on ollut hyvä emä pentusilleen.


Aisukan perus-, terveys-, näyttely- ja sukutaulu tietoihin voit tutustua tästä

Kuva-albumiin pääset tästä

Kiitos Heidi tästä valkoisesta Kaunottaresta!