Hämynhäivän Illusia SRL h
LucyPusu
s. 23.10.2017

Hämynhäivän Illusia, kotoisasti LucyPusu, on ensimmäinen Selkirk rex-rotuinen kissani. Lucy varttui sijoituskodissa Turussa Jatan ja Juhan luona yhdessä kuuden kauniin sisaruksensa kanssa. Lucy on väritykseltään todella kaunis suklaakilpikonna.

Lucyn emä on britti kaunotar "Cissi", Cizeta Brit Favorite BLH h ja isä komea Selkirk rex uros "Kipinä" , Psiosina Kipinä SRS d var.

Cissin ja Kipinän pentue toteutettiin Suomen Kissaliitto ry:n rotutoimikunnan erikoisluvalla. Tällä risteytyksellä haluttiin pieneen uuteen rotuun uutta geenipoolia sekä kokoa ja tyyppiä .

Lucy on luonteeltaan hyvin herttainen ja kiltti. Lucy on ollut todella hyvä emo kahdelle kauniille pentueelleen.

Lucylla oli ensimmäinen pentue komean Tanskan tuonti uroksen "Dominickin" Selrexwin Dominick SRL d 03. Dominick on väritykseltään punainen bicolour. Lucyn ensimmäinen pentue syntyi 17.6. 2020 ja siihen syntyi kuusi komeaa urosta.

Näistä pennuista on sukua jatkanut punainen bicolour uros "Wili" Cleverkitty Amar SRL d 03 yhdessä Cisciscats Desireen (SRS b) kanssa. Iso kiitos pentueesta sijoituskodin Linnealle kuten myös Soilelle Cisciscats Kissalaan.

Wilin ja Desireen rakkauslapset Ciscis -kissalassa. Kävin heitä ihastelemassa Seinäjoella.

Lucyn ja Tinoksen (FI*Psipsina Tinos SRL c ) toinen pentue syntyi Turussa Jatan ja Juhan luona 4.6.2021.

Pentueessa on yksi prinsessa ja kolme prinssiä. Prinsessa Nala, lilakilpikonna suorakarvatyttö "FI Cleverkitty TheCooliestMintFlavour SRL x j 84 jatkaa kasvatuksessa Marin hellässä hoivassa. Jälkikasvua Nalalle on odotettavissa loppuvuodesta 2022.

Nalan oman sivut löydät täältä.


Näyttelyissäkin Lucy on pyörähtänyt aivan hyvällä menestyksellä.

Lucyn perus-, näyttely-, terveys-, ja sukutaulutiedot löytyvät tästä.

Lucyn kuva-albumiin pääset tästä.

Kiitos Heidi tästä ihastuttavasta tytöstä! Erityiskiitokset Jatalle ja Juhalle hyvästä yhteistyöstä! Olette Super!!