Hämynhäivän Illusia SRL h
LusyPusu
s. 23.10.2017

Hämynhäivän Illusia, kotoisasti Lucy, on ensimmäinen Selkirk rex -rotuinen kissani. Lucy varttui sijoituskodissa Jatan ja Juhan luona Turussa kuuden kauniin sisarruksensa kanssa.

Lucyn emä on britti kaunotar "Sissi" Cizeta Brit Favorite BLH b, ja isä komea "Kipinä" SRS d var. Sissin ja Kipinän pentue toteutettiin Suomen Kissaliitto ry:n rotutoiminunnan erikoisluvalla. Pentueeseen haettiin lisää kokoa ja tyyppiä Selkirk rex rotuun.

Lucy on luonteeltaan hyvin herttainen ja kiltti. Saa Lucykin välillä hervottomia hepulipuuskia juosten ympäriinsä vallattomasti. Lucylla on erinomaiset emo-ominaisuudet, sen ovat kaksi komeaa pentuetta todistaneet.

Lucylla ensimmäinen pentue tanskantuonti uros Dominickin kanssa, tuloksena kuusi suloista poikapentua. Näistä sukua on jatkanut punainen bicolour poika "Wili"(Ck Cleverkitty Amar SRL d 03) yhdessä Cisciscats Desiree`n (SRS b) kanssa. Isot kiitokset sijoituskodin Linnealle yhteistyöstä kuten myös Soilelle Cisciscats kissalaan!Wilin ja Desireen rakkauslapset Ciscis -kissalassa. Kävin heitä ihastelemassa Seinäjoella.

Näyttelyissäkin Lucy on pyörähtänyt aivan hyvällä menestyksellä.

Lucyn perus-, näyttely-, terveys-, ja sukutaulutiedot löytyvät tästä

Lucyn kuva-albumiin pääset tästä

Kiitos Heidi tästä ihastuttavasta tytöstä! Erityiskiitokset Jatalle ja Juhalle hyvästä yhteistyöstä! Olette Super!!