Yokozuna di Gattinata *Pl
Yoko, s. 6.10.2012

Yoko rakas -20

Yoko, Yokozuna di Gattinata OLH n, tuli Puolasta di Gattinata kissalasta jalotusurokseksi ja tietenkin lemmikiksi. Kuten olen aiemmin kirjoittanut, Yokolla ja Aisukalla on yhteisiä sukulaisia. Yokolla on jälkeläisiä omassa kasvatuksessa kaksi pentuetta ja FI*Purrfektin kissalassa yksi pentue.

Lemmikkinä Yoko on ollut parasta mitä tiedän. Yoko on läheinen, rakastava, huolehtiva, kaikkea mitä lemmikki kissalta vaan voi odottaa. Yoko on myös Aisukalle hyvin tärkeä, missä on Aisukka, sieltä melko varmasti löytyy myös Yoko.

Näiden kahden kissan suhde on ainutlaatuinen. En ole koskaan törmännyt vastaavaan. Heidän välinen kiintymysuhde on pohjaton.

Yoko on aina ollut kova hoitamaan pentuja ja penturakas. Onpa Yoko ollut kerran mukana jopa synnytyksessä! Tämä kuvastaa sitä, kuinka rakastava Yoko on.

Toinen hyvin merkityksellinen asia josta Yoko pitää, on emomaidon korvike. Kun valmistan korviketta pennuille, Yoko on aina halunnut "jämät",

Yoko on Super lemmikki super luonteella. Olen hyvin kiitollinen ja onnellinen tästä Ukkelista! Yokon kuva-albumiin pääset tästä

Yokon perus-, terveys-, näyttely-, ja sukupuutietoihin pääset tästä

Thank You Renata for this very, very lovely Fellow.