Kaiken takana on Kissanainen .....

Dumbo ja minä Loimaan Lehti kevät -20

Poseeraamme tuossa kuvassa Dumbon (FI*Cleverkitty Davido SIA w 67) kanssa maaliskuussa -20, kun oli tullut 10 vuotta täyteen FI*Cleverkitty kasvatusta! Meistä oli ihan juttu Loimaan Lehdessä!

Merkkipäivän viettoon kuului myös tilaisuus Loimaan Nuokkarilla, jossa yhdessä Loimaan SEY:n Meemu Haverin kanssa puhuimme kissoista. Meemu työsarastaan eläinsuojelu valvojana ja minä taas kerroin kissaharrastuksestani näiden 10 vuoden aikana.

Mnä n-4v ja kaverini Markku Jokelan Nuppulinnassa

Synnyin pienenä keskosena Naistenklinikalla Helsingissä Viattomien lasten päivänä -57 iltatähdeksi kolmen tyttölapsen katraaseen. Keskosuus on mielestäni pienikokoisuuden lisäksi antanut minulle paljon sisukkuutta. Koska olin riesa vanhemmille siskoilleni, opin jo pienestä pitäen leikkimään yksin ja ratkaisemaan ongelmia. Huomatkaa, että olen kuvan aikaan ratkaissut mielestäni liian pitkän otsatukan ongelman.

Eläinrakkaus on aina ollut osa minua. Meillä oli kotona kuuro valkoinen Masi-kissa, joka oli aina innokkaana "vauvana" nukenvaunuissa puettuna nukenvaatteisiin tai sitten talviaikaan mukana mäenlaskussa pulkkamäessä. Isäni kertoi, kuinka Masi-kissa oli aina ensimmäinen mäen päällä ja rohkeasti hyppäsi jonkun syliin. Kukas ensimmäisenä lensi hankeen, kun pulkka osui soramaahan? No Masi-kissa!

Eräänä jouluaattona isäni joutui noutamaan Masi kissan savupiipun reunalta huutamasta, kun Masi-kissa ei yksin sieltä uskaltanut tulla ja minä itkin vuolaasti menettämäksi luulemaani lemmikkiä. Valitse siinä sitten...

Koulutukseltani olen YO-laskentamerkonomi, KLT-kirjanpitäjä. Opiskelu kodin-ja työn ohella on ollut yksi "elämäni suola".

Kun nuorena, 16-vuotiaana avioidun, on matkan varrelle mahtunut paljon opiskelua ja tutkintoja. Viiden poikalapsen äitinä opiskelu on ollut minulle eräs pakotie arjesta. Olen työn ohella suorittanut ylioppilastutkinnon ilman lukion päättätodistusta ja eri Laskentatoimen ja Verotuksen tutkintoja.

Nyt "vanhempana ja viisaampana" nautin kissoista. Haluan opiskella niin kissan rakennetta kuin genetiikkaa. Kissan luonteen ja käyttäytymisen havainnointi ja opiskelu on yksi intohimoni.

Olen tällä hetkellä jäsenenä seuraavissa rotuyhdistyksissä: Siam Orient ry:ssä, Rex-Kissan Ystävä ry:ssä joiden hallituksessa vaikutan ja BaJaVa ry:ssä.

Toimiminen rotuyhdistyksissä on yksi mahdollisuus vaikuttaa kasvattamansa rodun terveyteen ja hyvinvointiin.


Haahkapesue Airistolla kesällä-18

Muita harrastuksia minulla ovat luonnossa liikkuminen ja luonnosta nauttiminen,

Syventyminen hyvään kirjaan, vanha tanssimusiikki ja tanssi, ompeleminen, valokuvaus ja ruoanlaitto.

Kotimaan matkailu, kunhan se tulevaisuudessa on mahdollista.

Mielekästä tekemistä on paljon, en ole koskaan potenut yksinäisyyttä tai tyhjyyttä elämässä.