Mymmeli(FI*Hämynhäivän Kirki BAL d
21)
Mymmeli
s. 23.01.2011

Mymmeli kesällä -13.

Mymmeli, Hämynhäivän Kirki BAL n 21, minun Kuningattareni kun Yoko on Timanttini!.Rakastan Mymmeliä niin, tämä Kuningatar on minun oikea käteni.

Mymmelillä on myös sukutaulu, josta pidän. Niin paljon klassisen kauniita naaraita, komeita kolleja, todella hyväluonteisia kissoja. Tistan, Mummeli, Skazki, di Gattinata, nämä niitä kissaloita, joista nämä ihanuudet olivat kotoisin.

Mymmelillä on ollut yksi pentue -12 italiantuonti urokseni "Pomon"(Spartaco Felis Cou-Cou BAL n) kanssa. Pentueessa kolme suloista Bali pentua, Cinderella, Milla Magia ja Thomas O`Malley.

Pentueesta sukua jatkoi Cinderella (Bal n 21) tabby Bali, joka sai peräti yhdeksän jälkeläistä!

Mymmeli on aina ollut täynnä temperamenttia ja tahtoa. Aluksi oli hieman vaikeuksia nuoren Mymmelin kanssa, mutta aika on tasoittanut pahimpia särmiä pois ja loput särmät haluan pitääkin.

Mymmeli kävi kerran Turun syysnäyttelyssä ja se riitti niin Mymmelille kuin minullekin. Lähes koko päivän Mymmeli raivosi häkissä ja paluumatkalla kotiin kovassa räntäsateessa, Mymmeli keplotteli itsensä vapaaksi häkistä moottoritiellä. Tuosta näyttelystä on toki yksi serti plakkarissa.

Mymmeli rakastaa harjausta. (niin on kaikkien karvatassujeni kanssa) . Minun ei tarvitse kuin sanoa"Kuka haluaa..." niin tämä rouva on jo paikalla.

En halua kuvitella aikaa ilman Mymmeliä...tuo ajatus ei ole nyt olennainen eikä ajankohtainen. Kuten tuolla ylempänä kirjoitin, Mymmeli on oikea käteni. Ennemmin annan pois oikean käteni kuin Mymmelin...

Nautimme Mymmelin kanssa jokaisesta yhteisestä hetkestä!

Mymmelin kuva-albumin löydät tästä-

Mymmelin perus-,terveys-, näyttely- ja sukutaulutiedot löydät tästä.